Etiquetes

dissabte, 20 de març del 2021

Presentació sector: La Joieria


 

MAPA PER L'ACCES AL SECTOR: MAPA ACCES LA JOIERIA
Bones escaladors/es, el proper 8 de Març des de la secció d'escalada del cej (centre excursionista jonquerenc) realitzarem una jornada d'escalada al nou sector "La Joieria". La nostre intenció és donar a coneixer aquest sector de bloc amb linees molt fanàtiques i molt proper a casa nostre. Podreu disfrutar dels blocs de granit apte per a tots els nivells. A diferència d'altres sectors propers, aquest any l'Ajuntament de la Jonquera, ha col·laborat en les tasques de neteja forestal, d'aquesta manera a part de a pràctica de l'escalada podem gaudir de l'espai natural limítrof amb la serra de l'Albera.
Tindrem que tenir cura i respecte aquest entorn no nomes aquest dia sino Sempre! Tambe tindrem que tenir les minimes mesures Covid que malauradament vivim, pero aixo no ens fara tirar a enrera de poder disfrutar d'un dia d'escalada amb els amics, amigues i familiars, esteu tots convidats.
Info:
-Event gratüit.
-Horari de la jornada:
Apartir de les 9:30 del matí al sector i escalada lliure sense hora de fí.
-Protocol Covid
1. Nomes arribar a l'entrada del sector estarem amb una taula per utilitzar tots els gel hidroalcholic.
2. Ús obrigatori de mascareta dins del sector, només es podrà treure la mascareta quan l'escalador esta realitzan el bloc, el resta de companys que no escalí o estiguin portejan al company sempre posada.
3. Recomanem una distància mínima entre escaladors que no siguin del nostre grup.
SALUT ROCA I FUCK COVID!!! 
Veure menys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada